Щерката на Юлиан Вергов е буйна по нрав  и не

...
Щерката на Юлиан Вергов е буйна по нрав  и не
Коментари Харесай

Щерката на Юлиан Вергов е „таткова отмяна“!Виж какви ги свърши на студентския празник

Щерката на Юлиан Вергов е буйна по нрав  и не се тормози от хорското мнение

Рижата чародейка е студентка в НАТФИЗ и постоянно гледа да е под прожекторите. Буйният й манталитет евентуално е наследила от баща си. Преди време, още ученичка, двамата-баща и щерка, се караха грубо на стълбището в жилището, където живее артиста. Алена му декларирала, че ще разнася пици, с цел да се устоя сама, само че татко й по този начин буен от вестта, че кавгата била чутовна, свидетелстват съседи.

След това баща й не желал тя да следва стъпките му и да става актриса, само че инатливото момиче отново не го послуша и към този момент е студентка в НАТФИЗ.

Независимо, че е под прицела на папараците, Алена Вергова се появи в квартална градинка неотдавна и дрънкаше на китара, дружно с другари, облечена в грънч жанр.Любопитните погледи на минувачите въобще не я тормози.

Особено откакто гръмна абсурдът сред Диана Димитрова и Юлиян Вергов, която упрекна баща й в нанесен побой  и последвало разкарване по съдилища, фамилията е строго следено за издънки.

Без да й пука обаче, Алена бе щракната да влиза в парещ басейн, само че облечена. Конфузната преживелица станала на студентския празник, където тя била в Гърция. Вероятно прекалила с питиетата, дръзкото момиче се изкъпала, но…забравила да си смъкна облеклата,стана ясно от фрагментите.

Източник: България през днешния ден

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР